Bez otpada u Lean menadžmentu, poštovanje prema ljudima

Lean Production i Lean Management, ukratko, znači proizvoditi proizvode i usluge bez otpada, odmah u prvi put, i prezentovati ih kupcu na najbrži mogući način. Osnovna filozofija mršavog sistema razmišljanja je da se riješi sveg otpada koji opterećuje sistem. Preduvjet za to je poštovanje ljudi i kontinuirano obrazovanje.

Naša politika kvaliteta

Potrošaču uvijek ponuditi najsigurnije, najekonomičnije i funkcionalnije proizvode. Naši ciljevi za postizanje ove politike;

1. Koristiti tehnologiju na najbolji način,

2. Maksimizirati kompetencije naših zaposlenika i omogućiti im da dosegnu svijest potrošača

3. Da se pridržavaju zahtjeva Sistema upravljanja kvalitetom, da ga kontinuirano razvijaju i unapređuju.

Naši sertifikati

Çilek proizvodi, koji su dizajnirani i proizvedeni prema naprednim standardima sigurnosti djece, proizvedeni su visokom tehnologijom, koristeći materijale koji su neškodljivi po zdravlje u skladu sa standardima Evropske unije.

Çilek ima CE certifikat za električne dodatke, REACH certifikat za upakovane materijale, izvještaj o usklađenosti prema EU RoHS direktivi i EN 71-3 analizu toksičnih elemenata za boje i rubne trake koje se koriste u metalnim i plastičnim materijalima, kao i upravljanje prema ISO 9001 i ISO 14001 sistemski sertifikati. Namještaj koji proizvodi Çilek u skladu sa standardom E1 ima certifikat usaglašenosti sa TSE E1, što pokazuje da TSE nema kancerogenog djelovanja.

Naša garancija Çilek

Svi proizvodi marke Çilek su pod Çilek garancijom protiv propadanja, lomljenja i blijeđenja uzrokovanih proizvodnjom. Strawberry pruža potpunu kontrolu u cjelokupnom proizvodnom procesu. Volim ovo; nudi visokokvalitetne i pouzdane proizvode koji su korisni, moderni, udobni i vrijedni novca koji plaćate. Posebno dizajnirani proizvodi marke Çilek proizvode se po visokim tehnološkim standardima. Iza ove garancije stoji Çilek tim koji radi na kvalitetnim materijalima, naprednoj tehnologiji, pedantnoj izradi i savršenom dizajnu.

Pažljivo pročitajte upute za upotrebu na proizvodima. Do toga će doći zbog nepravilne upotrebe ili metode čišćenja; Defekti kao što su kidanje, blijeđenje, lom i habanje nisu pokriveni garancijom.

O nama