Sobe za Djecu

Dječije sobe u kojima su razvoj, učenje i zabava na vrhuncu!

Montes White

Odlična je ideja ako se dječji krevetić može sklopiti sa stilom, kao mala kućica, zar ne? Jedinstveno okruženje za decu sa Montes Bijela, koje stvara utisak kuće ili šatora pokrivajući ga tendom...

Pogled

Montes Natural

Montes serija, dizajnirana na osnovu mota Montessori obrazovnog sistema, "Pomozi mi da to uradim sam"; objedinio maštu djece sa elementima koji podržavaju njihov razvoj.

Pogled

Pirate

Dizajnirano za one koji avanturu žele doživjeti izvan mašte, Pirate serijom je moguće zaroniti u dubine mora! Pod uvjetom da perete zube, spavate na vrijeme i dan započinjete s entuzijazmom...

Pogled

Princess

Za princeze koje žele da putuju u ružičaste snove.

Pogled

Racecup

Ako želite dinamičnu i brzu sobu u trkačkoj temi, serija Racecup je za vas!

Pogled

Gaming

Spremite se da se pripremite i povećate svoje iskustvo igranja uz gaming stol i gamer stolicu za koje mislimo da će najbolje odgovarati za ovo!

Pogled

Prvi spavač pobjeđuje...

Naši trkači kreveti zauzeli su svoje mjesto na stazi...

Champion Racer

Možete ga koristiti kada odrastete!

Neka Soba jagoda bude jedina stvar koja se nije promijenila svih godina kada ne možete shvatiti u koje vrijeme je narasla!

Mocha

Bez obzira koliko daleko tehnologija napreduje, Mocha dječja soba, u kojoj dominira tema prirode koju nam moderna vremena nikada ne mogu oduzeti, donosi iscjeljujuću i utješnu moć prirode u dječje sobe.

Pogled

Romantic

Dizajniran je s našim vjerovanjem u vašu maštu koja će svijet učiniti lijepim. U ovoj prostoriji ne postoje samo predmeti koji će zadovoljiti njihove potrebe, već i izvori inspiracije i bajke čiji ćete junak biti!

Pogled

Romantica

Bijele su jednostavne, ali samouvjerene, ružičaste su mirne, ali snažne, detalji su sitni, ali uporni, linije jednostavne, ali umjetničke.

Pogled

Black

Svjedočićete slobodi koja nudi svet za sebe i koja se lako prilagođava njihovim životima.

Pogled

White

Nudeći udobnost kao da ste iznad oblaka izvan svih prostorija svojim kvalitetom i karakteristikama, White dječja soba sada otvara bijelu stranicu u prostoriji.

Pogled

Yakut

Sa elegantnim sjajem Yakut dječje sobe, tonovima koji dodaju boju sobi, fraza "buđenje kao princeza" može biti istinita.

Pogled